Boltons nye bok beskriver en spent utveksling mellom president Trump og finansminister Sekretær Steven Mnuchin om å slå ned krypto-eiendeler

Tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver John Boltons påstander om at president Donald Trump ønsket å „gå etter bitcoin“ i mai 2018.

Boltons nye bok beskriver en spent utveksling mellom president Trump og finansminister Sekretær Steven Mnuchin om å slå ned krypto-eiendeler.

Tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver John Bolton sa at president Donald Trump ønsket å „gå etter bitcoin“ i 2018

I følge en rapport fra Washington Examiner, som mottok en avansert kopi av Boltons all-book The Room Where it Happened , ønsket president Trump å slå ned på bitcoin og cryptoassets i 2018.

Boken hevder at president Trump ba finansminister Sekretær Steven Mnuchin legge press på handel og salg av Bitcoin Code.

Rapporten lyder,

Ikke vær en handelsforhandler, „sa Trump angivelig, som det ble skrevet i The Room Where It Happened, en kopi av dette ble gitt til Washington Examiner.“ Gå etter Bitcoin [for svindel].

I følge Bolton skjedde børsen i mai 2018 midt i en spent diskusjon om handelssanksjoner og tollsatser som ble lagt på Kina.

Rapporten bemerker også Trump-administrasjonens skepsishistorie overfor cryptocururrency, og kulminerte med utgivelsen av nye retningslinjer for handel med kryptoandeler tidligere i år.

Mnuchin sa i en uttalelse fra februar,

Vi vil forsikre oss om at teknologien går fremover, men på den annen side vil vi sørge for at cryptocururrency ikke blir brukt til tilsvarende gamle sveitsiske bankkontoer med hemmelig nummer.